Христофор Раданов

Димитър Христов

Иван Киришев

Стоян Пауров

Костадин Генчев

Николай Паскалев

Темелко Иванов

Иван Георгиев

Любомира Манчева

Христина Белева

Руди Вайкерт

Кирстен Меркес

Анита Бибер

Петьо Костадинов

Д-р Светлана Герлинг

Д-р Нино Шлегел

Д-р Владимир Владимиров

Соня Келеведжиева

Вера Воглер

Да, Надежда,
Как да опиша и обрисувам тази великолепна жена?... Навярно няма да ми стигне времето.
Тя е един много интересен и необикновен човек. Външно и вътрешно красива и много проницателна. Винаги взискателна и строга, но и безгранично чувствителна, готова всяка минута да се притече на помощ! Такава я познавам от времето, когато работихме заедно в Медицинския център на Окръжна болница. В съвместната ни работа винаги съм се чувствала подкрепяна от един приятел. Мисля, че точно това качество е най-важното в нашия живот.
Надежда ми подари един диск със свои авторски песни, които са едни прекрасни творби. Когато слушах нейните песни в къщи, си казах: „Господи, ето  колко е прекрасно, когато човек има красива душа и тази красота на душата я представя чрез гласа и музиката си пред останалите хора!”
Нейните песни проникват дълбоко в душата, изпълват те с топлина, спокойствие, добрина и ти започваш да чувстваш в себе си прилив на душевно спокойствие и дълбока увереност.
Когато се леят песните, излизащи като звън от душата й, си мисля колко правилно казват хората у нас, че ”красотата ще спаси нашия живот”.
Мила моя Надежда, благодаря ти за това, че се появи в моя житейски път. Аз съм безкрайно щастлива и горда, че мога да те нарека моя приятелка.
Надя, продължавай да пееш за нас. Ние те обичаме и ти желаем по-нататъшна активност с твоето и  интересно и прекрасно творчество.
С огромно уважение към теб,

Германия, 16.09.2016 г.
Д-р Светлана ГерлингНачало  За мен   Дискография   Книги   Галерия  Новини  Отзиви   Контакти

Copyright © 2013